pátek 31. května 2013

Díky, že jste v tom jeli s námi

Tak přátelé, finišujeme! Zpátky na stromy...tedááá, zpátky do sedel :), to platí zejména pro Elišku, která se už druhý týden dovolenkuje a pro Dana, který se zase týden služebkuje. Myslím, že jsme to zvládli na chvalitebnou a rozhodně před námi stojí velká výzva v dojíždění do práce dál pokračovat. A to se vyplatilo!


Děkujeme všem za podporu a přidružené lumpárny, těšíme se, až se potkáme někde po cestě do práce na kole a přejme si společně, ať se nám v budoucnu jezdí v Praze alespoň částečně TAKHLE.

Knihokol.blogspot.cz tímto nekončí, naopak... Chystáme se na lekci urban cyclingu (čerstvě odkoukanou v Belgii a Estonsku), bikesharingu, vyzkoušení tandemu a lehokola (kdo se mnou do toho půjde?) a pak samozřejmě sem tam přidám nějaký blábol typu: jak vypadala má dnešní jízda (do/z práce) na kole... Třeba konkrétně dneska, to jsem jela na kole s taťkou polem nepolem, doprovodit ho do hospody v blízké vesnici a pak si dala zpět projížďku za soumraku kolem Opavy a přitom si zpívala, že "na světě je přece krásně". Přeji i vám milé návraty domů, do rodného kraje...


(piskkle)

Žádné komentáře:

Okomentovat